BELEDİYE HEYETİMİZDEN BUĞDAY PAZARI ESNAFINA “ HAYIRLI VE BOL KAZANÇLAR OLSUN “ ZİYARETİ

26.05.2017 12:47:00

Viranşehir’de 2017 Hububat sezonunun açılması üzerine Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcılarımız Halaf Kete, Mahmut Şık ve Arslan Çiftçi ile birlikte Buğday Pazarı esnafına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Buğday Pazarı ziyaretinde Belediye heyetimizi Viranşehir Zahireciler ve Borsa Derneği Başkanı Remzi Atan karşıladı.
Esnaf ziyaretinde Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit, Esnaflarla tek tek tokalaşarak, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
2017 Hububat Sezonu’nun bol ve kazançlı olmasını temenni eden Sayın Çimşit, Esnafın taleplerine de kulak verdi. Kendisine maddeler halinde iletilecek taleplerin yerine getirilmesi için ilgililere talimat vereceğini ifade eden Sayın Çimşit, Mevcut buğday pazarının durumunun değerlendirileceğini söyledi.
Esnaf ziyaretinin ardından Hububat Kompleksinde esnaflarla bir araya gelen Sayın Çimşit Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ,“ Esnafımızın daha rahat ortamlarda ticari hayatlarını sürdürebilmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada esnafımızı ziyaret ederken değişik sorunlarla karşılaştık. Viranşehir Hububat Kompleksi bizler için çok önemli pazarlardan birisidir. Burada çok ciddi ticaretler yapılıyor. Bu ticari faaliyetleri yapan insanlarında Belediyeden kaynaklı sorunları varsa ortadan kaldırılması gerekiyor. Bu anlamda bir görüşme gerçekleştirdik. Bizler esnaflarımıza bu süreçte de ticari hayatlarında başarılar diliyoruz. Esnaflarımızın İlçemize kattıkları katkılarından dolayı da teşekkür ediyoruz. Sorunların çözümü ile ilgili neler yapılabilir hakkında sohbet edip konuştuk. Tabii Buğday Pazarı’nı derli, toplu bir hale getirmek lazımdır. Bu kapsamda da görüşmelerimiz oldu. İnşallah sorunlar en kısa sürede çözüme kavuşur. Tekrardan 2017 Hububat Sezonunun Çiftçimize ve esnafımıza hayırlı ve bol kazançlı geçmesini diliyorum ” diye konuştu.