VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN KIRSAL MAHALLELERDE STABİLİZE YOL ÇALIŞMASI

15.09.2022 16:26:00

Viranşehir Belediyesi, Kırsal mahallelere yönelik üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, plan ve program dahilinde yapılan üst yapı çalışmalar kapsamında Yolbilen Mahallesi Günülü sokak’ta stabilize yol çalışması başlattı.

Ekipler, Vatandaşların yaşam şartlarını iyileştirmek için ilçe genelindeki kırsal mahallelerde belirlenen program çevresinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Başlatılan çalışmaların birkaç gün içerisinde bitirmeyi ve mahalle sakinlerinin hizmetine sunmayı hedefleyen ekipler, program dahilinde başka mahallelere geçip çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Üst yapı çalışmalarının ilçe merkez ve Kırsal alanda tüm hızıyla devam ettiğini belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, hedeflerinin yol sorununu sorun halinden çıkarmak olduğunu söyledi.

İlçenin yol sorununu kökten çözmek için yoğun bir çaba sarf ettiklerini ifade eden Başkan Ekinci; hedeflerine ulaşmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Başlatılan yol yapım çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.