VİRANŞEHİR`DE ASFALT ÖNCESİ HAZIRLIK ÇALIŞMASI

15.09.2022 13:02:00

Viranşehir’de, alt yapısı biten 26.Caddede yapılacak sıcak asfalt öncesi hazırlık çalışması başlatıldı.
Viranşehir Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde yürütülen üst yapı çalışmaları kapsamında Yenişehir Mahallesinde alt yapısı biten 26.Caddede yapılacak asfalt öncesi yol söküm çalışmaları başlatıldı.
Yenişehir Mahallesi 26.Caddede gerçekleştirilen altyapı çalışmalarının tamamlanması ile kolları sıvayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bozulan yolu yeniden asfaltlamak için çalışmalara başladı.
Gerçekleştirilen üst yapı çalışmalarını değerlendiren yetkililer, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanarak asfalt serimine geçileceğini dile getirdi.
Sürdürülen çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise, Belediye ekiplerine teşekkür etti.