VİRANŞEHİR`DE ÇOCUKLARA YÖNELİK YAZ TATİLİ ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

29.08.2022 11:06:00

Viranşehir Belediyesinin çocuklara yönelik düzenlediği 'Yaz Tatili Etkinlikleri ' devam ediyor. Farklı Mahallelerde hafta sonları düzenlenen etkinliklerle çocuklar, doyasıya eğleniyor.

Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü,'Yaz Tatili Etkinlikleri' kapsamında Şırnak Mahallesi parkında, çocuklara yönelik ‘Arı Maya’ çizgili film gösterisi düzenledi.

Yoğun ilginin olduğu ve renkli anlara sahne olan etkinlikte, Müzik, yüz boyama ve palyaço gösterisi ile doyasıya eğlenen çocuklar, Belediyenin dondurma ikramı ile animasyon gösterisinin tadını çıkardı.

Aileleri ile birlikte programa katılan çocuklar, düzenlenen etkinlikten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, kendilerine eğlenceli anlar yaşatılmasını sağlayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Belediye görevlilerine teşekkür etti.

Çocukların yaz tatilinde güzel vakit geçirmeleri için düzenlenen etkinliklerin, yaz tatili boyunca devam edeceği belirtildi.