VİRANŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİNE PALYAÇO SÜRPRİZİ

26.08.2022 08:19:00

Viranşehir Belediyesi, Yaz Kur'an Kursları eğitimleri çerçevesinde camide eğitim gören çocuklara palyaçolu etkinlik düzenlendi.

Sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem veren Viranşehir Belediyesi, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın  Kur'an-ı Kerim Kurslarına katılan çocuklar için yaz etkinlikleri kapsamında programlar düzenliyor. Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından  Sanayi Camisi'ndeki Kur'an Kursu'nda düzenlenen palyaçolu program, çocuklara eğlenceli anlar yaşattı. Çizgi film gösterisi, yüz boyama ve palyaço gösterisi ile unutulmaz bir gün geçiren çocuklara, Belediye ekipleri tarafından dondurma da ikram edildi.

Camileri şenlendiren çocuklar, düzenlenen etkinlikten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, kendilerine eğlenceli anlar yaşatılmasını sağlayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Belediye görevlilerine teşekkür etti.