VİRANŞEHİR`DE ÜST YAPI YENİLEME ÇALIŞMASI

3.08.2022 14:51:00

Viranşehir’de, cadde ve sokakların modern yapıya kavuşturulması için başlatılan üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, üst yapı çalışmaları kapsamında Yenişehir Mahallesi 3.ve 22. Caddede kaldırım yenileme,1645 -1655.Sokakta ise kilitli parke taşı döşeme çalışması başlattı.
Üst yapı çalışmalar kapsamında Yenişehir Mahallesinde alt yapısı bitirilen alanlarda yenileme çalışması başlatan ekipler, cadde ve sokaklarda kilitli parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirerek, cadde, sokak ve kaldırımları komple yenileyip, modern bir görünüme kavuşturuyor.
Aşırı sıcaklara rağmen hummalı bir çalışma yürüten Belediye ekipleri, üst yapı çalışmalarını kısa süre de bitirip, vatandaşların hizmetine sunmayı hedefliyor.
Belirli plan ve program dahilinde İlçe merkez ve Kırsal mahallelerde üst yapı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, halka hizmette merkez ve kırsal ayrımı yapmadıklarını dile getirdi.
İlçe merkezinin yanı sıra Kırsal Mahallelerde de üst yapı çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Ekinci, hedeflerinin Viranşehir’in üst yapısını komple bitirmek olduğunu kaydetti.
Belediyenin çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti