VİRANŞEHİR KIRSALINDA YOL SEFERBERLİĞİ

29.07.2022 11:32:00

Viranşehir Belediyesi, Kırsal mahalle yollarında başlattığı stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sezon başından itibaren çok sayıda kırsal mahalle yollarında başlattığı bakım, onarım, stabilize, yol açma, genişletme ve iyileştirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Yürütülen çalışmaların çoğu tamamlanırken, farklı noktalarda ise ekiplerin yol yapım çalışmaları hummalı bir şekilde sürüyor.
Çalışmalar kapsamında Büyük ve Küçüktopça arası stabilize yol çalışmalarına başlayan ekipler, kısa sürede çalışmaları bitirip, mahalle sakinlerinin hizmetine sunacak.
Büyüktopça ve Küçüktopça arası bağlantı yolu olmamasından dolayı çok mağduriyet yaşadıklarını dile getiren mahalle sakinleri, başlatılan yol çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.
İlçe genelindeki yol çalışmalarının sezon sonuna kadar devam edeceği belirtildi.