VİRANFEST GENÇLERLE BULUŞTU

22.02.2022 13:41:00

Viranşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu ViranFest yaptığı etkinliklerle gençlere yönelik hizmetlerine devam ediyor. Etkinlik kapsamında Prof. Dr. Fatma Çelik gençlere yönelik "Hayaller ve Gerçekler" adlı bir motivasyon konferansı verdi. Saat 10.00' da gerçekleşen konferansa üniversiteye hazırlanan birçok lise öğrencisi katıldı. Gençler konferansta hem eğlenip hem de kendilerine uygun mesleğin önemini dinledi. Çelik konuşmasında  çok çalışmaya, rekabete ve dilleri doğru kullanmanın önemine değindi. Konferans ilçe kaymakamının eşi Ayşe Asan Çengel ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü  Süleyman Çelik konuşmacı Prof. Dr. Fatma Çelik'e plaket takdimi ile sona erdi.

Gün içerisinde İstanbul Okan Üniversitesi, Girne Amerikan Üniversitesi , Kıbrıs Ilim Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi, Rumeli Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Lefke Avrupa Üniversitesi ve Biruni Üniversitesi gibi çeşitli devlet ve vakıf üniversiteleri tanıtım  fuarı ile üniversite hayali kuran gençleri bilgilendirdi.