BAŞKAN EKİNCİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

24.11.2021 18:30:00

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve eşi Sibel Ekinci 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, ilçede eğitim veren bazı okulları ziyaret ederek, öğretmenlerin gününü kutladı.

Bu anlamlı günde geleceğin mimari öğretmenleri unutmayan Ekinci Çifti, gerek birey gerekse de belediye olarak öğretmen ve eğitim camiasının emrinde olduklarını söyledi.

Viranşehir Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılan ziyarette öğretmenlerle bir süre sohbet eden Ekinci çifti, öğretmenlik mesleğinin kutsiyetinden bahsetti. Geleceği kurtaracak eğitim ordusunun bir toplumun olmazsa olmazı olduğunu ifade eden Başkan Salih Ekinci, eğitim müesseseleri ve eğitim camiasına değer veren bir toplumun kalkınabileceğini hatırlattı.

Başkan Ekinci:"Eşim Sibel Ekinci ile birlikte yaptığımız ziyarette, Okul Müdürümüz Abdülkadir Yolcu ve öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü tebrik ettik.Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle tebrik ediyor, ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle yâd ediyorum."ifadelerini kullandı.

Başkan Salih Ekinci ve eşi Sibel Ekinci, daha sonra Amine Hatun Anaokulu, Atatürk Ortaokulu ve Viranşehir Belediyesi ETÜT merkezini ziyaret etti. Ekinci Çifti, Öğretmenlere karanfil takdim edip, günlerini kutladı, öğretmenlerle bir süre sohbet etti.

Öğretmenler ise, kendilerini yalnız bırakmayan Ekinci Çifti'ne teşekkür etti.