VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI

7.06.2021 16:48:00

Viranşehir Belediyesi, Haziran ayı olağan meclis toplantısı meclis başkan vekili Eyyüp Öztürk, başkanlığında gerçekleştirildi.
Meclis toplantı salonunda yapılan Haziran ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin birinci oturumu, korona virüs tedbirleri kapsamında yapıldı.
Halka ve basına açık yapılan toplantı, yoklama, açılış konuşması, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan meclis başkan Vekili Eyyüp  Öztürk, katılımlarından dolayı belediye meclis üyelerine teşekkür ederek, alınacak kararların hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.
Yapılan konuşmanın ardından meclis üyelerinin verdikleri gündem dışı soru önergeleri tek tek okunarak komisyonlara sevk edildi.
Belediye Meclis üyelerinin verdiği soru önergelerinin ardından İhtisas komisyonu raporlarından oluşan gündem maddeleri geçildi.
İhtisas komisyonu raporlarının görüşüldüğü toplantının ikinci birleşimin ikinci oturumuna yarın devam edilecek.