HER GÜN 1200 KİŞİYE SICAK YEMEK DESTEĞİ

10.05.2021 21:54:00

Viranşehir Belediyesi ve  Şanlıurfa Zemzem Derneği işbirliği ile Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi  300 Aile’ye toplamda 1200 kişiye sıcak iftar yemeğini dağıtılıyor. Ramazan ayının manevi atmosferinde ihtiyaç sahibi aileler sıcak iftar ile buluşuyor.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yemeklerin hazırlandığı mutfakta denetimlerde bulunan Başkan Ekinci ve Meclis Üyesi Mehmet Kete, çalışan ve gönüllülerle bir süre sohbet etti. Bereket ve Mağfiret ayı Ramazanda halka ulaşmanın ayrı bir sevinci olduğunu dile getiren Başkan Ekinci, hayırsever Zemzem Derneği yetkili ve gönüllülerine de teşekkür etti.

Çalışmaların aralıksız sürdüğünü bildiren Ekinci, bir kab çorba ile gönül bağının oluşabileceğini kaydetti. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çok yönlü faaliyet yürüttüklerini anlatan Ekinci, Ramazan ayının başka bir manevi atmosfer sunduğunu belirtti.

Başkan Ekinci, Ramazan ayı boyunca yardımların devam edeceğini  Ramazan’dan sonrada  800 kişiye Ekmek dağıtılacağını söyledi