SİBEL EKİNCİDEN VOLEYBOLCULARA MORAL ZİYARETİ

11.03.2021 09:35:00

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin Eşi Sibel Ekinci, Kadın Voleybol takımı ile bir araya geldi. Miraç Kandili vesilesiyle iftar yemeği  Ekinci, sporculara kandil simidi de ikram etti.

Sosyal ve kültürel etkinliklere katkısı ile bilinen bayan Ekinci, liginde namağlup unvanını elinde bulunduran Viranşehir Kadın Voleybol takımı bir kez daha kutladı. Kaın sporcularla birlikte iftarını açan Ekinci,  takımı Ankara'da oynanacak gurup maçlarına uğurladı.

Bayan Ekinci:"Başarıları ile gurur kaynağımız olan sporcularımızla bu mübarek gün vesilesi ile bir araya geldik.

Viranşehir Tarihinde bir ilk olan Viranşehir belediye kadın voleybol takımı gurubunda namağlup şampiyon oldular.Ankara’da guruplarda mücadele edecek olan takımımıza başarılar diliyoruz. "ifadelerini kullandı.