ULAŞIM SIKINTISI YAŞAYAN KIRSAL MAHALLELERDE STABİLİZE YOL ÇALIŞMASI

11.01.2021 18:36:00

Viranşehir Belediyesi, ulaşım sıkıntısı yaşan Kırsal mahallelere yönelik yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, plan ve program dahilinde bir çok mahallede stabilize yol çalışmasını bitirip mahalle sakinlerinin hizmetine sunarken, bazı mahallelerde ise çalışma başlattı.

Ekipler, hizmet seferberliği kapsamında Aşağı ve yukarı Tınaz mahallelerinde 4, Eyyüpnebi mahallesi pamuklu sokak’ta 1,5, Kuruçeşme mahallesi Bek sokak’ta 2 kilometre stabilize yol çalışmasını bitirip, vatandaşların hizmetine sunarken Tınaz mahallesi Kurt sokak’ta ise, 3 kilometrelik yol yapım çalışmasına devam ediyor.

İlçe Merkez ve Kırsal mahallelerde üst yapı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, daha güzel, daha yaşanılabilir bir Viranşehir için canla başla çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Yıllardır ulaşım sıkıntısı çeken Kırsal mahallelerde hummalı bir çalışma yürüttüklerine dikkat çeken Başkan Salih Ekinci, yapılan ve yapılacak yol çalışmalarıyla mahalle sakinlerinin rahat ve güzel ulaşıma kavuşacaklarını kaydetti.

Ekinci, “Belediye olarak hizmetlerimizi halkımızla istişareler yaparak, ihtiyaçları doğrultusunda yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Mahalle sakinleri ise, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.