KIRSAL MAHALLELERDE STABİLİZE YOL ÇALIŞMASI

27.10.2020 11:30:00

Viranşehir Belediyesi, Kış ayları öncesi kırsal mahallelerde stabilize yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar kapsamında Koşulu Mahallesi Hızırpınar ve Arıtır Mahallesi Dardağan sokakta stabilize yol yapım çalışması başlattı.

Ekipler, Yaşam şartlarının iyileştirilmesi için ilçe sınırlarında bulunan kırsal mahallelerde plan ve program dahilinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Başlatılan çalışmaların birkaç gün içerisinde bitirmeyi ve halkın hizmetine sunmayı hedefleyen ekipler, daha sonra program dahilinde başka mahallelere geçip çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Mahalle sakinleri ise, mahallelerinde başlatılan yol çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.