İlçemizde Maske, Mesafe ve Hijyen Denetimi Yapıldı

8.10.2020 16:02:00

Viranşehir Belediyesi ekipleri Koronavirüs denetimleri kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hijyen, sosyal mesafe ve maske denetimleri yapan ekipleri toplu kullanım alanlarını kontrol altında tutuyor

Viranşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Koronavirüs denetimleri kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hijyen, sosyal mesafe ve maske denetimleri yapan ekipleri toplu kullanım alanlarını kontrol altında tutuyor lokanta, kafe ve kahvehanelerde maske, hijyen ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde denetim yaptı.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yapılan açıklamaya göre, kontrollü sosyal hayat süreciyle birlikte yeniden açılan kafe, lokanta ve kahvehanelere yönelik denetimlerini halk sağlığını korumak adına bu denetimlerin rutin olarak devam edeceğini belirterek, "Halkımızın sağlığını her şeyin üstünde tutuyoruz dedi

İlçe Emniyet, Sağlık, Tarım ve Orman Müdürlükleri ile birlikte ortaklaşa yürütülen denetimlerde; maske ve eldiven takılması, sosyal mesafeye, genel temizliğe, hijyen koşulları ile açılış ve kapanış saatlerine uyulması, metrekareye göre kişi sayısının alınması gibi konularda işletme sahipleri ve çalışanlar uyarıldı. "Halkımızın sağlığını her şeyin üstünde tutuyoruz"

Zabıta ekiplerimiz, Covid19 ile mücadele kapsamında ilçemizdeki iş yerlerinin mevzuata uygun hareket edip etmediklerini kontrol ederek, bilgilendiriyor. Salgın tehdidi bitene kadar tedbirlerin harfiyen uygulanması noktasında çalışmalarımıza devam edeceğiz. Normalleşme sürecini kurallara uyarak daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde atlatabileceğimize inanıyorum" dedi.