BELEDİYEMİZ TARAFINDAN DİJİTAL MAL ALIM İHALESİ YAPILDI

11.07.2017 13:49:00

Belediyemiz tarafından sosyal etkinliklerin arttırılması amacıyla Kültür ve Sanat Merkezinde kullanılmak üzere 8 kalemden oluşan " Dijital Sinema Mal Alım İhalesi" yapıldı.

Belediyemiz toplantı salonunda saat 14:30'da Başkan Yardımcımız Sayın Arslan Çiftçi ve komisyon üyeleri huzurunda gerçekleşen ihaleye 1 firma katıldı.Basına açık şeffaf olarak yapılan ihalede isteklinin vermiş olduğu teklif komisyon tarafından okunup incelendi.Teklif verilmesinin ardından açık oturum kapatılıp kapalı oturuma geçildi.

Yaklaşık yarım saat süren ihalenin ardından  kapalı oturumda verilen teklif komisyonca değerlendirilip istekliye sonuç elektronik posta yoluyla iletileceği belirtildi.

İhalenin ardından Viranşehir Belediyesi olarak günümüz teknolojisine uygun sinema cihazının alınması ile etkinliklerin arttırılmasını hedeflediklerini belirten Başkan Yardımcımız Sayın Çiftçi,İhalenin hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.