İNŞAAT MALZEME ALIM İHALESİ YAPILDI

7.07.2017 16:56:00

Viranşehir’de Belediyemiz tarafından İlçede ihtiyaç duyulan alanlarda kullanılmak üzere “İnşaat malzeme alım” İhalesi yapıldı.

Belediyemiz toplantı salonunda saat 14:30’da İhale Komisyon Başkanı Belediyemiz Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi ve komisyon üyeleri huzurunda gerçekleşen ihaleye 2 firma katıldı. Basına açık şeffaf olarak gerçekleşen ve 5 Bin Torba Çimento,80 Ton Demir ile 500 Ton Sıva Kum’dan oluşan” İnşaat Malzeme Alım” ihalesinde teklifler komisyon tarafından tek tek zarfları açılıp incelendi. Tekliflerin okunmasının ardından açık oturumdan kapalı oturuma geçildi. Verilen teklifler komisyonca kapalı oturumda değerlendirilecek olup, sonuç isteklilere elektronik posta yoluyla iletileceği belirtildi. İhale sonrası kısa bir açıklama yapan Belediyemiz Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi, İhaleye katılan isteklilere teşekkür ederek, ihalenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Viranşehir Belediyesi olarak bütün ihaleleri basına açık şeffaf bir şekilde gerçekleştirdiklerini sözlerine ekleyen Çiftçi, Gizli saklı hiçbir iş yapmadıklarını vurguladı.