BELEDİYEMİZ HÜRRİYET MAHALLESİNİ KİLİTLİYOR

7.07.2017 16:19:00

Kayyum Belediyemiz, Üst yapı çalışmaları kapsamında ilçenin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü, üst yapı çalışmaları kapsamında ilçenin Hürriyet Mahallesi 277-278-279-281 ve 282 sokakta kilitli parke taşı döşeme çalışması başlattı. İlçe Kaymakamı Belediyemiz Başkanvekili Sayın Ömer Çimşit Başkan Yardımcımız Arslan Çiftçi ile birlikte çalışmaların yapıldığı alanda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Viranşehir’de kilitli parke taşı döşenmeyen hiçbir cadde ve sokağın kalmayacağını belirten Belediyemiz Başkanvekili Sayın Ömer Çimşit, hedeflerinin ilçeyi hizmete doyurmak olduğunu söyledi. Çalışmaların hem ilçe hem de kırsal mahallelerde sürdüğünü ifade eden Sayın Çimşit, yılsonuna kadar çok büyük işlere imza atacaklarını kaydetti.