BELEDİYEMİZ HİZMETLERİ BİR BİR HAYATA GEÇİRİYOR

7.07.2017 11:21:00

Viranşehir’de Kayyum Belediyemiz,2017 yılında hedeflediği projeleri bir bir hayata geçiriyor.

2017 yılı içerisinde yapılması planlanan ve startı verilen çalışmaları İlçe Kaymakamı Belediyemiz Başkanvekili Sayın Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcılarımız Halaf Kete ve Arslan Çiftçi ile birlikte sahaya inerek incelemelerde bulundu. İlk etapta İlçenin Tekke mahallesinde kısa bir süre önce yeni açılan yolda incelemelerde bulunan Belediyemiz Yetkilileri, Ardından Gölbaşı mahallesi ve Hürriyet mahallesinde 45 derecelik sıcaklıkta devam eden kilitli parke taşı çalışmalarınıda inceledi. Kışla mahallesinde yol açma çalışmalarında da incelemelerde bulunan Belediyemiz Yetkilileri, çalışmaların kısa sürede bitirilip sonlandırılması talimatını verdi. Denetlemenin yanı sıra vatandaşlarla da bir araya gelmeyi ihmal etmeyen İlçe Kaymakamı Belediyemiz Başkanvekili Sayın Ömer Çimşit, Halkın dertleriyle dertleniyor, sorunlarıyla ilgilenip çözüm üretmek için çaba sarf ediyor. Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Belediyemiz Başkanvekili Sayın Ömer Çimşit Viranşehir’i 2017 yılında şantiyeye çevirdiklerini söyleyerek, “ Hedeflediğimiz üzere 2017 yılında ilçeyi adeta şantiyeye çevirdik. Gerek ilçe merkezinde, gerekse de kırsal alanda dört bir yandan çalışmalarımızı deneyimli ve uzman ekiplerimiz ile tüm hızıyla sürdürüyoruz. Bunlarla birlikte Stabilize, Kilitli parke taşı döşemesi, Sıcak asfalt vb gibi birçok alanda çalışmalarımız son sürat devam ediyor ” diye konuştu.