BELEDİYEMİZ KAPALI SEMT PAZARLARI HİZMETE AÇILDI

6.07.2017 16:16:00

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemiz semt pazarı esnafına yönelik yapılan 2 “ Kapalı Semt pazarı ” hizmete girdi.

Yaklaşık 10 ay önce Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından İlçenin Bahçelievler ve Gölbaşı mahallelerinde temeli atılan ve belediyemize devir teslim işleminin gerçekleşmesinin ardından açılışı yapılan semt pazarları faaliyete girdi.
Belediyemiz bünyesinde faaliyete giren kapalı semt pazarlar, temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce yapılan temizlik çalışmaları ile pazaryeri esnafların ve halkımızın hizmetine sunuldu.
Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden İlçe Kaymakamı Belediyemiz Başkanvekili Sayın Ömer Çimşit, “ Pazaryeri esnafları ve vatandaşlarımızın daha rahat ve hijyenik bir ortamda alışveriş yapmaları için kurulan semt pazarlarının sayısını önümüzde süreç içerisinde arttırmayı düşünüyoruz. Hedeflerimiz içerisinde her mahalleye bir semt pazarı yapmak. İnşallah bunuda el birliği ile gerçekleştireceğiz ” diye konuştu.
Öte yandan Bahçelievler Mahallesindeki semt pazarı Salı günü, Gölbaşı Mahallesi’ndeki semt pazarı ise Cumartesi günü halkımızın hizmetinde olacak.