BELEDİYEMİZ SICAK HAVAYA ALDIRIŞ ETMEDEN HİZMETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

6.07.2017 11:33:00

Viranşehir’de Kayyum Belediyemiz, 100 km hedefi ile 45 derecelik sıcaklıkta kırsal mahallelerde de başlattığı asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Asfalt çalışmasının yapıldığı Karatepe Mahallesine giden İlçe Kaymakamı Belediyemiz Başkanvekili Sayın Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcılarımız Halaf Kete ve Arslan Çiftçi ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.
Belediyemiz Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş ’tan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkanvekilimiz Sayın Çimşit, çalışmaların hızlandırılmasını ve kısa sürede bitirilip yolun hizmete sunulmasını istedi.
Kırsal mahalle yollarındaki standartın yükseltilmesine yönelik çalışmaların devam ettiği Karatepe Mahallesinde, stabilize ile sıkıştırma yapılmasının ardından başlayan Asfaltlama çalışması mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Başkanvekilimiz Sayın Çimşit, “Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın hayat standartlarını yükseltmek ve hak ettikleri hizmetleri sunmak amacı ile çalışmalara ara verilmeden devam ediyoruz. Viranşehir Belediyesi olarak 45 derece sıcaklığa aldırış etmeden hizmetlerimizin aksamaması için yoğun çaba sarf ediyoruz. Tabiki hizmetlerimiz bunlarla sınırlı kalmayacak. İnşallah en kısa sürede mahallemizde başlattığımız asfalt çalışması bitecektir. Bütün çabamız ve gayemiz bu yöndedir. ” diye konuştu.
Mahalle Sakinleri ise, yıllardır hizmet görmeyen mahallenin hizmetle tanışılmasından ötürü memnuniyet duyduklarını belirterek, Belediyemiz Başkanvekili Sayın Ömer Çimşit, Başkan Yardımcılarımız Halaf Kete, Arslan Çiftçi ve Fen işleri ekibine teşekkür ederek hayır dualarında bulundu.