BELEDİYEMİZ SOĞUK HAVA DEPOSU YENİ YERİNDE PEYNİR ALIMLARINA BAŞLADI

6.07.2017 08:30:00

Viranşehir’de uzun yıllar Kışla mahallesinde ilçe halkının hizmetinde olan Belediyemiz Soğuk Hava Deposu (Buzhanesi) , yeni yerine taşındı.

Belediyemiz tarafından yıkılan Soğuk hava deposu (Buzhane ) yeni alan olan Kültür Merkezi’nin alt katına yerleşerek peynir alımlarına başladı.
Peynir sezonun açılması ile birlikte Kültür Merkezinin alt katında alımlara başlayan Belediyemiz, 1 Teneke Peyniri 15 TL’den,1 Bidon Peyniri ise 20 TL’den kabul görüyor.
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Belediyemiz Başkanvekili İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit, Belediyemiz Soğuk Hava Deposunun artık Kültür Merkezi’nin alt katında hizmet vereceğini belirterek, vatandaşlara duyuruda bulundu.
Soğuk hava depomuza peynirlerini getirmek isteyen vatandaşların Kültür Merkezi’nin alt katına müracaat etmeleri gerekiyor diyen Sayın Çimşit, “ Burada yapılacak olan işlemlerin ardından vatandaşlarımız daha önceki yıllarda olduğu bu yılda gönül rahatlığıyla peynirlerini Soğuk Hava Depomuzda muhafaza ettirebilecek ” diye konuştu.