BELEDİYEMİZ VATANDAŞIN ŞİKAYETLERİNE ANINDA CEVAP VERİYOR

6.07.2017 08:21:00

Viranşehir’de Belediyemiz, vatandaşların talepleri dikkate alarak çalışma başlattı.

Belediyemiz Zabıta Ekipleri, İlçenin Cumhuriyet Mahallesinde kullanılmayan ve yıkım tehlikesi ile karşı karşıya olup madde bağımlısı gençlerin ve başıboş hayvanların mekanı haline geldiği iddia edilen metruk evin yıkılması için kolları sıvadı.
Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Mekail Dakkak ile birlikte alana giden Zabıta Ekiplerimiz, alanda yaptığı incelemenin ardından metruk yapının yıkılması için harekete geçti.
Halkın metruk alandan rahatsız olduğu gerekçesi ile çalışma başlattıklarını belirten Belediye Başkanvekilimiz, “ Halkımızın taleplerini, şikâyetlerini ve önerini önemsiyoruz. Aldığımız her kararlarda vatandaşlarımızın da önerilerini katarak öyle kararlar alıyoruz. Bu bağlamda gelen şikayetleri dikkate alarak metruk alanın yıkılmasını sağladık.” diye konuştu.