BAŞKAN VEKİLİ ÇİMŞİT`TEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

8.03.2018 11:22:00

Viranşehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Vekili Çimşit yayınladığı mesajda; Hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillendirilmesinde en önemli katkıyı sağlamaktadırlar diyerek “ Bizleri eğiten, yetiştiren, büyüten, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren ve ihtiyacımız olduğunda desteklerini bizlerden esirgemeyen, fedakar kadınlarımıza gereken değeri vermek bizler için olmazsa olmaz şartlardandır. Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum ” ifadelerini kullandı.