BELEDİYEMİZDEN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNE 100 BİN TL DESTEK

8.03.2018 09:55:00

Viranşehir Kaymakamlığı Konferans Salonunda gerçekleşen törende 100 bin TL'lik protokol Viranşehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit ve İlçe Müftüsü Kamil Oktay tarafından imzalandı.

Törende bir konuşma yapan Viranşehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde cami, taziye evi ve Kuran kurslarına İlçe Belediyesi olarak her türlü desteği verdiklerini ifade etti.  Viranşehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit'e teşekkür eden İlçe Müftüsü Kamil Oktay: "Ömer Çimşit'in destekleri ile vatandaşlarımıza daha kaliteli din hizmeti sunmaya çalışıyoruz. 35 bin TL'si Eyyüp Nebi Yatılı Kuran Kursuna olmak üzere bizlere 100 bin TL'lik destek sunuldu. Bize sunulan desteğin geriye kalanı ile başta Şehit Ahmet Oktay Günak 4-6 Yaş Kuran Kursu, Süleyman Akyürek Kız Kuran Kursu'na olmak üzere ilçedeki kurslarımızın ihtiyaçlarına harcayacağız. İmzalanan Protokolün hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." dedi.  Viranşehir Kaymakamlığı Konferans Salonunda gerçekleşen işbirliği protokol imza törenine Belediye Başkan Yardımcısı Aslan Çiftçi, İlçe Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Dr. Siraç Yolcu, İlçe Nüfus Müdürü Faysal Turan, PTT Şube Müdürü İbrahim Halil Ekinci, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Garip  Köroğlu katıldı.