BELEDİYEMİZDEN STABİLİZE YOL ÇALIŞMASI

7.3.2018 14:06:00

Viranşehir Belediyesi, Çamurlu yol nedeniyle okula gitmekte zorluk çeken kırsal mahalle öğrencilerinin eğitimlerinde geri kalmaması amacıyla mahalle içi ve okul yolunda stabilize yol yapım çalışması başlattı.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa bir süre önce İlçe merkezine bağlı Kızbeği mahallesinde start verilen  2.5 km stabilize yol çalışması ile mahalle içi ve okul yolu tamamlanarak mahalle sakinlerinin mağduriyeti giderildi.

Konu ile ilgili olarak Viranşehir Belediye Başkan vekili Ömer Çimşit, bozuk ve çamurlu yol nedeniyle okula gitmekte güçlük çeken öğrencilerimin mağduriyetlerinin giderilmesi anlamında Kızbeği mahallesinde stabilize yol çalışması yaptıklarını belirterek, başlatılan çalışmanın tamamlanıp yolun hizmetine sunulduğunu kaydetti.

Viranşehir Belediyesi olarak halkın memnuniyetini ön planda tutma amacıyla ilçe genelinde çalışma yürüttüklerini ifade eden Çimşit, Belediye olarak yol yapım çalışmalarının ilçenin en ücra mahallelerine kadar tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.