BELEDİYEMİZDEN EĞİTİME “ SEDİR YAPIM İŞİ ” DESTEĞİ

6.03.2018 16:52:00

Belediyemiz, Eğitime destek çalışmaları kapsamında 100 Adet sedir yapım işi için Şehit Enes Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile protokol imzaladı.

Belediyemiz toplantı salonunda İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit ve Şehit Enes Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım arasında gerçekleşen protokol sonrası Okul Öğrencileri tarafından Sarı Çam ağacından 100 Adet imal edilecek.

Kamu ihale kanunu gereği ihalelerinden muaf olan ve döner sermayesi bulunan Şehit Enes Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne katkı sunulmak amacıyla 40 Bin TL’lik protokol gerçekleştirdiklerini ifade eden Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit, Viranşehir Belediyesi olarak Cami ve taziye evlerinde kullanılmak üzere 100 adet sedir yapım işi için Meslek Lisesi ile protokol gerçekleştirdiklerini söyledi.

Viranşehir Belediyesi olarak Eğitime her alanda destek çıktıklarını ve çıkmaya devam ettiklerini sözlerine ekleyen Çimşit, İhtiyaç duyulduğu takdirde Semir yapım işi için çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

İmzalanan protokol sonrası kısa bir konuşma yapan Şehit Enes Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım ise, Viranşehir Belediyemizin Eğitime her zaman destek çıktığını belirterek, destekten ötürü teşekkür etti.