BELEDİYEMİZDEN 2500 ÖĞRENCİYE HAZIRLIK SETİ

5.03.2018 18:06:00

Viranşehir’de Eğitime verdiği önemle dikkatleri üzerine çeken Belediyemiz, yeni bir çalışmaya imza atarak Üniversiteye hazırlanan 2500 Öğrenciye 3 kitaptan oluşan hazırlık seti desteğinde bulundu.

İlçedeki eğitim seviyesinin yükselmesini amaçlayan Viranşehir Belediyemiz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile kısa süre önce yaptığı 120 Bin TL’lik protokolün ardından Üniversite sınavına hazırlanan 2500 öğrenci için 3 kitaptan oluşan hazırlık seti dağıtımına başlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kitap dağıtım törenine, İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş ve şube müdürleri katıldı.

Dağıtım töreninde kısa bir açıklama yapan İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit, Viranşehir Belediyesi olarak Eğitime her zaman destek çıktıklarını, çıkmaya da devam edeceklerini kaydetti.

Çimşit bu amaçla Üniversiteye hazırlanan 2500 Öğrenciye Eğitim seti vermeye başladıklarını belirterek,  “ Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Ayrıca tüm öğrencilerimiz için düzenli olarak yapılan deneme sınavı kitaplarını vermeyi planlıyoruz  ” diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş ise, Belediyemizin eğitime verdiği desteğe vurgu yaparak, kitap desteklerinden dolayı belediyemize teşekkür etti.