İŞKUR ARACILIĞIYLA ALINACAK 21 PERSONEL İÇİN MÜLAKAT DÜZENLENDİ

5.3.2018 16:55:00

Belediyemiz, İş-Kur aracılığıyla belediye bünyesinde çalıştırılmak üzere geçtiğimiz günlerde kura çekimi ile ismi belirlenen personellerin tespiti için mülakat gerçekleştirdi.

Belediye bünyesinde geçici 7 Beden İşçisi ( İnşaat ) 3 Ekskavatör Operatörü ( Kazıma ve Yükleme ) ve 11'de Yük taşıma mesleğinde çalışacak Yük-Şoförlerin alınması için geçen Cuma günü noter huzurunda kura çekimi yapılmıştı. Kura çekiminin ardından bugün ismi çıkan kişilere yönelik mülakat düzenlendi.

Ekskavatör Operatörü ve Şoförler için Diyarbakır yolu üzerinde bulunan Belediye şantiyesinde Belediye Başkan Yardımcımız Mahmut Şık ve Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Lütfi Şeyhun’un katılımı ile mülakat yapıldı. Buradaki mülakatın ardından 7 beden işçisi için de Belediye meclis toplantı salonunda mülakat düzenlendi.

Mülakatlar sonrası kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcımız Mahmut Şık, Şeffaf bir şekilde mülakat gerçekleştirdiklerini ifade ederek, herhangi bir torpilin olmadığını, mülakat sonucunda ismi belirlenen 21 kişinin en son Cuma günü yapılacak olan değerlendirmenin ardından netlik kazanacağını kaydetti.

Şimdiden işe girecek olan 21 kişiye 9 aylık işin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Başkan Yardımcımız Şık, Alımı gerçekleşecek olan 21 personel ile birlikte personel ihtiyaçlarının bir nebze olsa giderilmiş olacağını söyledi.