BELEDİYEMİZE İŞÇİ ALIMI KURASI NOTER VE HALK HUZURUNDA ÇEKİLDİ

2.3.2018 17:05:00

Belediyemize İş-Kur aracılığıyla 7 Beden İşçisi ( İnşaat ) 3 Ekskavatör Operatörü ( Kazıma ve Yükleme ) ve 11'de Yük taşıma mesleğinde çalışacak Yük-Şoförlerin alınması için Noter ve halk önünde kura çekimi yapıldı.

Belediyemiz Kültür Merkezi Ömer Halisdemir konferans salonunda yapılan kura çekimine Belediye Başkan Yardımcımız Mahmut Şık, 4. Noter, Halk ve basın mensupları katıldı. 3 ayrı kategoride çekimi yapılan kura çekiminin tamamı görüntü altına alınırken katılımcılar tarafından Viranşehir Belediyesinin göstermiş olduğu şeffaflık takdirle karşılandı. Kura çekimine ilk olarak Beden işçileri ile başlandı. Bu kategoride 21 Asil ve 21 yedek olmak üzere toplam 42 kişinin ismi çekildi. Daha sonra Ekskatavör alanında çalışacak işçi kurasına geçildi. 9 Asil ve 9 yedek isim çekildikten sonra Şoför olarak çalışacakların kura çekimine geçildi. 33 Asil ve 33 Yedek ismin belirlenmesinden sonra kura çekimi sona erdi.

Kura çekiminde asil listeden ismi çıkan vatandaşların 5 Mart 2018 Pazartesi günü saat 10.00 da Diyarbakır Yolu üzerinde bulunan Viranşehir Belediyesi Şantiyesinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

• Belirtilen tarih ve saatte hazır bulunmayanların yerine yedek listeden alım yapılacaktır.
  • Listelerde ismi olanlar sözlü ve uygulamalı sınava tabi tutulacaktır.
  • Talep edilen sayı kadar kişiler sınavla belirlenecektir.
  • İlgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
  • Şoförlerin Ehliyetlerini, Ekskavatör Kullanıcılarının ise Belgelerini yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

?