VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN 2018 YILI “ 2 BİN M³ HAZIR BETON ALIM ” İHALESİ

9.2.2018 17:20:00

Viranşehir Belediyesi, ilçede mevcut ihtiyaçların karşılanması ve muhtelif yerlerde kullanılmak üzere 2018 yılı 2 bin m³ hazır beton alım ihalesi gerçekleştirdi.

Belediye toplantı salonunda saat 14:30’da Belediye Başkan Yardımcısı Halaf Kete nezaretinde gerçekleşen 2 bin m³ hazır beton alım ihalesine 2 firma katıldı.

Açık ihale ve kapalı zarf şeklinde basına açık gerçekleşen ihalede isteklilerin vermiş olduğu teklifler komisyon tarafından zarfları açılarak okundu. Okunan teklif zarfları ardından ihaleye teklif sunan 1 istekli teklif mektubuna imza atmamasından ötürü ihaleden elendi.

Yaklaşık yarım saat süren ihale sonrası 1 isteklinin vermiş olduğu teklif komisyon tarafından yapılacak olan değerlendirmenin ardından sonuçlandırılarak istekliye sonuç elektronik posta yoluyla iletilecek.

İhale sonrası Belediye Başkan Yardımcısı Halaf Kete yaptığı açıklamada;  İhalenin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek, katılım sağlayan isteklilere teşekkür etti.