BAŞKAN VEKİLİ ÖMER ÇİMŞİT`TEN, BAŞKAN KARATEPEYE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

9.2.2018 16:32:00

Viranşehir Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanlığına yeniden seçilen Halit Karatepe'ye Belediye Başkan Vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit ile Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Esnaf Kefalet Viranşehir temsilciliğine gelen heyeti kapıda Başkan Halit Karatepe karşıladı. Başkan Vekili İlçe Kaymakamı Çimşit ve Ak Parti İlçe Başkanı hayırlı olsun dileklerini sunarak" Başkanlığa yeniden seçilmenizden dolayı sizi ve yönetim kurulunuzu kutluyoruz. Kongrenizin başarılı geçtiğini öğrendik, bundan dolayı da sizleri tebrik ediyoruz" dediler. Başkan Halit Karatepe Başkan Ömer Çimşit'e ve Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek" Sayın Belediye Başkan Vekili İlçe Kaymakamımız Ömer Çimşit ve Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin'e göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum" dedi. Heyet bir süre baş başa görüştükten sonra ziyaret sona erdi.