VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN EĞİTİME “ TÜRK BAYRAĞI ” DESTEĞİ

9.2.2018 11:53:00

Viranşehir Belediyesi, Eğitime destek çalışmaları kapsamında Kırsal Mahalle Okullarına Türk Bayrağı desteğinde bulundu.

İlçe Jandarma Komutanlığı’nın talebi üzerine çalışma başlatan Viranşehir Belediyesi, İlçe Jandarma Komutanlığı'na 5 Adet Akrobat Merdiven,Kırsal mahalle okullarına ise 700 Adet Türk Bayrağı desteği sağladı.

Talep üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı’na giden Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi nezaretinde 6 Bin 500 TL’ye alınan Türk Bayrakları ve Merdivenler teslim edildi.

Konu ile ilgili olarak Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi yaptığı açıklamada; Viranşehir Belediyesi olarak Eğitime her zaman destek verdiklerini belirterek, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyip Kırsal mahalle okullarının eskimiş ve yıpranmış olan Türk Bayraklarının değişimi için İlçe Jandarma Komutanlığı’na bayrakları teslim ettiklerini kaydetti.