VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN 2018 YILI KIRTASİYE MALZEME ALIM İHALESİ

9.2.2018 08:58:00

Viranşehir Belediyesi 2018 yılı “ Kırtasiye malzemesi alım ” ihalesini gerçekleştirdi.

Hizmet kalitesini sürekli üst seviyede tutmayı hedefleyen Viranşehir Belediyesi, birimlerin yıllık kırtasiye ihtiyacını ihale yaparak gereksiz kullanımı ve israfı önlemek için ihale gerçekleştirdi.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından talep edilen , “Kırtasiye malzemesi alımı ” ile ilgili ihale Açık ihale usulü olup Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Şık nezaretinde, saat 14:30’da belediye toplantı salonunda yapıldı.

İhaleye 3 firma fiili olarak katılım sağladı. İhaleye katılan istekli firmaların ihale komisyonu huzurunda teklifleri alındı ve verilen tekliflerin ayrıntılı olarak incelenmesi için ihale komisyon başkanı tarafından açık oturum sonlandırılarak kapalı oturuma geçildi. Kapalı oturumda komisyonca durum değerlendirmesi yapıldıktan sonra sonuç isteklilere elektronik posta yoluyla iletecek.