VİRANŞEHİR BELEDİYESİ BEM-BİR-SEN İLE SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALADI

3.1.2018 17:21:00

Viranşehir Belediye Başkan Vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık ve Arslan Çiftçi tarafından Bem-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Ömer Yüzgül ile yapılan müzakereler sonucunda 88 devlet memurunun faydalanacağı sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

İmzalanan Müzakereler ile birlikte bir açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit,’’Viranşehir Belediyesinde yaklaşık 88 civarında devlet memuru personelimiz var. Memur arkadaşlarımızın yetkili sendikası olan Bem-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Ömer Yüzgül, Bem- Bir-Sen Şube Başkan yardımcısı Metin Aloğlu ile birlikte bugün Belediye Toplantı salonunda yapmış olduğumuz müzakereler neticesinde 2018 yılı  içerisinde ve  memur arkadaşlarımızla sosyal denge sözleşmesini yetkili sendika şube başkanı ile birlikte imzaladık.2018 yılı içersinde kanunun bize vermiş olduğu yetkiler çerçevesinde memur arkadaşlarımızı sosyal ve ekonomik yönden refaha kavuşturmak ve onları desteklemek adına kanunun belirlemiş olduğu en üst limitten sosyal denge tazminatı belirledik. Bu kapsamda da  tüm memur arkadaşlarımız 2018 yılı içersinde sosyal denge tazminatlarını  en üst limitte alacaklar, Bem-Bir-Sen şube başkanımıza teşekkür ediyorum.Tüm memur arkadaşlarımıza Viranşehir Belediyemizin hizmetlerini daha üst seviyeye taşıdıklarından, fedakarca ve özverili bir şekilde çalıştıklarından dolayı,belediyemizin tüm memur çalışanlarına ve tüm sendika üyelerine çok  teşekkür ediyorum. 2018 yılının başındayız yeni yılın tüm memur arkadaşlarımız ile birlikte  ailelerine, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi temennisiyle hepsine başarılı bir yıl diliyorum diyerek, imzalanan sözleşmenin hayırlı uğurlu olması temennisinde ‘’ bulundu.