BAŞKAN VEKİLİ ÇİMŞİT VE YARDIMCILARINDAN YILIN İLK ZİYARETLERİ

1.01.2018 16:31:00

Viranşehir Belediye Başkan Vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit ve Eşi Esra Çimşit ile Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi 2018 yılının yeni doğan ilk bebeklerini hastanede ziyaret ettiler. Ziyarette Ak Parti İlçe Başkanları Ali Tekin, Mehmet Yıldırım da hazır bulunurken Hastane kapısında gelen heyeti Viranşehir Başhekimi Dr. İlhan Erkan karşıladı. Heyet ilk önce yeni Doğan servisinde çalışan ebe ve hemşirelerin yeni yılı kutlandı.

2018 yılında ilk doğan biri Türk vatandaşı biri Suriye vatandaşı iki bebeği ziyaret eden heyet annelere hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Başkan vekili Ömer Çimşit ve beraberinde ki heyet yeni doğan bebeklere " Hoş Geldin Bebek" kampanyası çerçevesinde hediye paketi armağan ettiler. Çimşit burada yaptığı konuşmada" Viranşehir Belediyesi heyeti olarak 2018 yılında doğan ilk bebekleri ziyaret ettik. Onlara ve yeni doğan bebeklere çeşitli hediyelerimiz oldu. Ben anne ve babayı tebrik ediyor hayırlı bir evlat olmasını diliyorum. Biz belediye olarak başlattığımız " Hoş Geldin Bebek" kampanyamızda 2017 yılında doğan yaklaşık 6.500 bebeğimize istisnasız hediye paketi vereceğiz. Yılın ilk bebekleri olması hesabı ile bugün kendilerini hastanede ziyaret edip hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Allah analı babalı büyütsün, Vatanına Milletine hayırlı olsun" dedi. Heyetin bu ziyareti Anne ve yakınları tarafından takdirle karşılandı.

‘’ Yeni Doğan Bebeğe Başkan vekili İlçe Kaymakamı Çimşit'in Eşinin Adı Verildi ’’

Başkan vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit ve eşi Esra Çimşit'e Viranşehir Devlet Hastanesinde doğan yeni bebekleri ziyaretleri esnasında güzel bir sürpriz yapıldı. 31 Aralıkta doğan bir kız çocuğuna Başkan vekili Çimşit'in eşi Esra Çimşit'in adı verildi. Kendisine 31 Aralıkta doğmuş olan Esra Çimşit bu güzel sürpriz karşısında duygulanarak aileye teşekkür etti. Çimşit Çifti aile ile hatıra fotoğrafı çekti.Heyet Taziye Ziyaretlerinde Bulundu. Başkan vekili Ömer Çimşit ve beraberinde ki heyet daha sonra Şehir merkezinde bulunan Palmanak ailesinin ve Cendeli Mahallesinde bulunan Sancak ailesinin taziye ziyaretine katıldı. Burada kederli ailelere baş sağlığı dileyen Kaymakam Çimşit ailelerin acısını paylaştı. Bir süre acılı aileler ile sohbet eden Başkan vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit kendisi ile birlikte bulunan heyet ile birlikte buradan ayrıldı.