BAŞKAN YARDIMCISI KETE GÜVENLİK PERSONELLERİ İLE YILSONU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

29.12.2017 21:17:00

Viranşehir Belediye Başkan yardımcısı Halaf Kete, kurumun farklı birimlerinde görev yapan güvenlik personelleriyle yılsonu değerlendirme toplantısı yaptı.

Belediye meclis toplantı salonunda yapılan değerlendirme toplantısında konuşan Belediye Başkan yardımcısı Halaf Kete, tüm çalışanlarla karşılıklı sevgi,saygı ve iyi niyet çerçevesinde Viranşehir halkına hizmet verdiklerini söyledi.

Güvenliğin önemine vurgu yapan Kete, “Sizden istediğimiz vatandaşlara güler yüzlü davranmanız. Yapacağınız hatalı bir davranışınız Belediyeye mâl olacaktır. Biz sertlikle, bağırarak değil sevgi, saygı ve iyi niyet çerçevesinde hep birlikte gönülden çalışarak halkımıza en güzel şekilde hizmet vermekten yanayız.

Belediye Başkanı Yardımcısı Halaf Kete, daha sonra güvenlikten görevli personellerin sıkıntı ve taleplerini de dinledi.