VİRANŞEHİR BELEDİYESİ 2018 YILI AKARYAKIT ALIM İHALESİ YAPILDI

29.12.2017 11:19:00

Viranşehir Belediyesi,2018 yılı Akaryakıt alım ihalesi yapıldı.

Belediye toplantı salonunda saat 14:30’da gerçekleşen Akaryakıt alım ihalesine Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi, Komisyon üyeleri ve 4 istekli firma katıldı.

2018 yılında resmi araçlarda kullanılmak üzere 600 Bin Lt Motorin,10 Bin Lt Adblue ve 30 bin Lt kurşunsuz Benzin alımı için basına açık şeffaf olarak ihale gerçekleştirildi.

Komisyon başkanı ve komisyon üyeleri huzurunda gerçekleşen ihalede 4 istekli firmanın vermiş olduğu teklifler komisyon tarafından okundu. Tekliflerin okunmasının ardından ihale sona erdi.

İhale sonrası komisyon üyeleri fiyat güncel durum değerlendirmesi yaptıktan sonra sonucu isteklilere e-posta yoluyla iletecek.

İhale sonrası kısa bir açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi, Belediye olarak şeffaf bir şekilde ihale gerçekleştirdiklerini belirterek ihaleye katılan isteklilere teşekkür edip ihalenin hayırlara vesile olmasını diledi.