BAŞKAN YARDIMCISI ÇİFTÇİ`DEN ASIRLIK ÇINARLARA ZİYARET

28.12.2017 15:31:00

Viranşehir Belediye Başkan yardımcısı Arslan Çiftçi, 'Asırlık Çınarların Gül Yüzleri Gülsün' projesi kapsamında kırsal mahallelerde ikamet eden yaşlıları ziyaret etti.

Başkan yardımcısı Çiftçi, beraberinde beyaz masa personelleriyle ilçeye bağlı Sağırtaş, Büyük Bardakçı, Binekli ve Çiftçiler kırsal mahallelerinde yaşlıları evlerinde ziyaret ederek ellerini öptü, hayır dualarını aldı.

Asırlık Çınarlara içerisinde Kur’an-ı Kerim, Seccade, Tespih ve Gül ürünlerinden oluşan 13 parçalık Gül sepeti hediye eden Başkan yardımcısı Arslan Çiftçi, proje kapsamında fırsat buldukça yaşlıları ziyaret etmeye devam ettiklerini belirterek, asırlık çınarları ziyaret edip, ellerini öpmek ve hayır dualarını almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Viranşehir Belediyesi olarak her zaman yaşlılarımızın yanında olacağız diyen Başkan Çiftçi, “ Yaşlılarımızın bizde yeri ayrıdır. Onlar bizim başımızın tacıdır. Onun için Aile büyüklerinin hayır dualarını almak bizler için büyük önem ifade ediyor” diye konuştu.

Yaşlılar ise, Viranşehir Belediyesi tarafından hatırlanmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye yetkililerine teşekkür edip hayır dualarında bulundular.